Іменна стипендія Верховної Ради України!


  

    Міністерство освіти і науки України оприлюднило список студентів українських закладів освіти, які у 2024-2025 навчальному році отримуватимуть іменні академічні стипендії Верховної Ради України за високі досягнення у навчанні та науковій діяльності. Серед стипендіатів – студентка нашого коледжу! 

   Вітаємо студентку ІІ курсу ФБС Грідіну Олександру, якій призначено іменна стипендія Верховної Ради України на 2024/2025 навчальний рік!

   Олександра за результатами літньої сесії має самі високі освітні досягнення та здобутки у соціальній діяльності коледжу.

   Іменні стипендії студентам закладів вищої освіти засновано Верховною Радою України  у 1996 році з метою морального та матеріального заохочення здобуття вищої освіти студентами  навчальних закладів, які виявили особливі успіхи у навчанні та науковій роботі. 

   Науково-педагогічний та студентський колектив коледжу щиро вітає стипендіатку Верховної Ради України та бажає нових досягнень у навчанні, вагомих здобутків у науково-дослідницькій діяльності та професійних успіхів!

#студент #коледж #отефк #вступ