Турнір з фінансової грамотності


Здобувачі освіти 3 курсу освітньо-професійного ступеня “Фаховий молодший бакалавр” 23 березня 2024 року прийняли участь у регіональному турнірі з фінансової грамотності “Управління життєвим капіталом” серед молоді та студентів м. Одеса та Одеської області, який відбувся на базі Одеського ліцею “Європейський”. 

Турнір присвячений #GlobalMoneyWeek2024 у рамках Національний проєкт з фінансової грамотності 2.0, організований Діловим клубом “Партнер”, Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, та Агенцією регіонального розвитку Одеської області. 

 Під час  гри здобувачі освіти мали можливість керувати власними фінансами, приймати рішення про інвестиції, ризикувати та розвивати свої фінансові навички.

За результатами гри здобувачі освіти нагороджені сертифікатами та подарунками. Відзнакою за участь в організації Регіонального турніру з фінансової грамотності “Управління Життєвим Капіталом” для молоді та студентства м. Одеси та Одеської області нагороджені співробітники коледжу  Туриця Євгенія Дмитрівна та Іванова Тетяна Михайлівна. 

Щиро дякуємо організаторам турніру, які надихають молодь бути активними.