Співпрацюємо з Пенсійним фондом України в Одеській області


 ЯК ПРАЦЮЄ ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ: чим займається, як функціонує, як отримати послуги, не йдучи до відділів обслуговування громадян та чи обов’язковий досвід роботи при працевлаштуванні до нас? Про це та багато інших питань мали змоги отримати відповіді студенти Одеського торговельно-економічного фахового коледжу.

До нашого коледжу завітали заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області – начальник управління відділу обслуговування громадян  Наталія ВЄЧКАНОВА та фахівець сектору організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області  Анастасія ЛІТТЕН,  головний спеціаліст сектору організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

 Пані Наталія та Анастасія  провели цікаву лекцію (з презентаційними матеріалами) для студентської молоді 1 курсу в межах вивчення дисципліни «Вступ до спеціальності»  та 3 курсу  – з  дисциплін професійної підготовки за напрямками:

соціальна політика України;

система пенсійного забезпечення;

нормативно-правова база, яка регулює діяльність Фонду;

нові регламентовані функції ПФУ;

електронні послуги та медіа ресурси Фонду Одещини;

   історія становлення і життя пенсійників Одеської області.

Після лекції здобувачів освіти мали можливість задати питання Наталії ВЄЧКАНОВІЙ та Анастасія ЛІТТЕН: як отримати послуги, не йдучи до відділів обслуговування громадян, як функціонує Пенсійний фонд під воєнного стану?

15 березня 2024 року здобувачі освіти разом з викладачами Євгенією ТУРИЦЕЮ та Надією ВЕРХОГЛЯДОВОЮ завітали до відділу обслуговування громадян Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області №8 у м. Одеса.

Під час екскурсії начальник відділу обслуговування громадян №8 Валентина КОВБАСЮК детально розповіла про роботу сервісного центру, ознайомила з роботою терміналу електронної черги та про можливість записатися на прийом за допомогою вебпорталу ПФУ, також пояснила про всі етапи кропіткої роботи (прийом документів, спілкування, консультації тощо), яка проводиться з кожним відвідувачем працівниками відділу.

 По завершенню екскурсії здобувачі освіти отримали відповідь на запитання щодо подальшого працевлаштування до Пенсійного фонду.

Щиро дякуємо фахівцям Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області за можливість занурення в атмосферу роботи Пенсійного фонду.