Лекція фахівців з ПриватБанку 22.03.18


Презентації роботодавців та пропозиції працевлаштування для студентів

 

Однією з ефективних форм співпраці Одеського торговельно-економічному інституті КНТЕУ з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для студентів безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та з’ясувати всі питання, що виникають у людини під час індивідуальної співбесіди.

22 березня 2018 року студенти 4 курсу зустрілися зі спеціалістами «ПриватБанку».

Трояновська Галина керівник центру з персоналу «ПриватБанку» розповіла про основні принципи діяльності  банку та перспективи кар’єрного росту. Надала інформацію про вакантні місця для студентів та можливість проходження практики або стажування. Роздала інформаційно-рекламні матеріали про особливості проходження он-лайн практики.

Ігнатевська Ірина керівник напрямку «Касове обслуговування і Клієнт-менеджери» «ПриватБанку» розповіла про розвиток та вдосконалення системи он-лайн практики. Також студентам 4 курсу надали інформацію про можливі  вакантні місця та кар’єрні успіхи, які  чекають на них в майбутньому.

Презентація роботодавців пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцям за приділену увагу.