Круглий стіл зі статистики


Коледж активно долучає до співпраці  нових стейкхолдерів.

Сьогодні було укладено МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ з Головним управлінням статистики в Одеській області. Метою цього меморандуму є взаємодія сторін задля створення умов для здійснення спільних заходів, спрямованих на удосконалення практичних навичок та теоретичних знань здобувачів освіти, з метою спільного формування високопрофесійних фахівців у сфері бізнесу та зовнішньоекономічної діяльності.

Для студентів коледжу представниці управління статистики в Одеський області провели круглий стіл. Каміновська Наталія розповіла про особливості роботи управління статистики, ознайомила з аналітичною інформацією офіційного сайтуhttp://www.od.ukrstat.gov.ua/,

Пугачова Ірина ознайомила студентів з інформаційними можливостями органів статистики, методиками проведення статистичних спостережень щодо діяльності підприємств, актуальними питаннями та особливостями проведення статистичних спостережень під час воєнного стану.

Модератором івенту виступила викладачка вищої категорії Малікова Ірина.

Дякуємо  спікерам за цікаві та змістовні доповіді та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Отримані компетентності стануть в нагоді нашим студентам у проведені актуальних та цікавих наукових досліджень.

#статистика #економаналіз#укрстат#отефк#студент #вступ#освіта #офек